Tarieven en praktische info

Tarief

Onze uurprijs is € 9,12. Hiervan betaal je zelf een gedeelte en een gedeelte krijg je van de belastingdienst via de kinderopvangtoeslag. Wil je weten wat je zelf per maand betaalt? Je kan een proefberekening maken op: 
https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/toeslagen/content/hulpmiddel-proefberekening-toeslagen 

Praktische info

De BSO is open op de tijden dat school dicht is. Dat wil zeggen vóór school, na school, in vakanties en op studiedagen. 

Wij zijn open vanaf 07.00 uur in de ochtend tot 18.15 uur in de middag. 

Je kan zelf aangeven hoeveel opvang je nodig hebt en ontvangt een offerte op basis van je wensen. De uren worden gelijkmatig verdeeld over 12 maanden, zodat je iedere maand dezelfde factuur ontvangt, ongeacht of het een vakantiemaand is of een maand met alleen schooldagen. Ook de kinderopvangtoeslag wordt in 12 gelijke delen maandelijks uitbetaald. 

Klachtenprocedure

BSO de Supersprong is aangesloten bij de Geschillencommissie. Meer weten over hoe een klacht wordt ingediend? Zie de bijlage onder het kopje "documenten". U kunt ook meer informatie vinden op: https://www.degeschillencommissie.nl/consumenten/klachtenprocedure/ en op Boink (Belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang): https://www.boink.info/themapaginas/klachten-en-conflicten 

Oudercommissie

BSO de Supersprong en Peutergroep de Voorsprong wordt samen vertegenwoordigd door één oudercommissie. Deze commissie bestaat uit:

Anouk van Asselen (BSO), Annemiek Koole (BSO) en Margriet Franken (Peutergroep).
 
De oudercommissie is bereikbaar via het mailadres: [email protected]